Heräsin pian yliopisto-opintojen alettua siihen, kuinka paljon epäkohtia koulutukseen liittyy. Ylioppilaskunta tuntui parhaalta paikalta asioiden muuttamiselle, sillä koin tärkeäksi tehdä asioita koko yhteisön eteen. Ensimmäinen kerta SYL:n liittokokouksessa konkretisoi mulle, kuinka suurista asioista ylioppilasliikkeessä on kyse.

Vuosi Turun yliopiston ylioppilaskunnassa on ollut yksi mun elämäni parhaita. Oon oppinut paljon ja samalla huomannut kehittyneeni hyväksi ryhmätyöskentelijäksi. Pyrin hallitustyöskentelyssä paitsi tuomaan omat näkemykseni selvästi esille, myös varmistamaan, että kaikilla on tilaa tehdä samoin. Mä haluan tukea muita ja antaa apua ja palautetta aina kun sitä pyydetään. Mun mielestä maailmaan tarvitaan enemmän toistemme tukemisen kulttuuria, ja haluan luoda sitä parhaani mukaan ympärilleni.

Mulle tärkeimpiä arvoja ovat oikeudenmukaisuus, solidaarisuus ja vastuunkanto, ja ne ilmenevät mun alavalinnoissa, siinä millaisiin tehtäviin hakeudun ja siinä, miten niitä tehtäviä hoidan.

Myös luonto on mulle todella tärkeä, enkä voisi kuvitella elämääni ilman siihen kuuluvia eläimiä. Erityisesti hevosten kanssa vietetty aika on opettanut mulle todella paljon empatiasta, kuuntelemisesta ja hyvästä johtajuudesta. Luontoarvojen vuoksi haluan tehdä osani biodiversiteettikadon ja ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi.

Koulutus

Turun yliopisto, poliittinen historia 2019–

Turun yliopisto, oikeustiede 2017–

Mynämäen lukio, ylioppilas 2013–2016

Luottamustoimet

ELSA Turku ry, Vice President for Academic Affairs 2019

TYY, avustustoimikunnan jäsen 2019

TYY, varaedaattori 2018–2019 ja 2020–

TYY, kansainvälisyyssiiven jäsen 2018 syksy – 2019 kevät